1
545,00 RON
-
+
Statie Radio CB AVANTI Supremo
Statia care incape in buzunar – Avanti Supremo este o statie de dimensiuni reduse, 10 cm latime, 10 cm lungime si doar 2.5 cm inaltime.
Este o statie care poate sa incapa in majoritatea spatiilor inguste din masina, este discreta si mica, dar are o putere reglabila de pana la 18 W.
Desi compacta, statia are un display LCD usor lizibil chiar si pe timp de noapte datorita iluminarii albe.
Pentru identificarea rapida statia beneficiaza de 3 leduri rosii in timpul receptiei si 3 leduri albastre in momentul emisiei.
Functii reglabile pentru receptie clara:
Autosquelch reglabil

RF Gain reglabil –  Functia RF Gain regleaza sensibilitatea statiei in trepte pe receptie. Reducerea sensibilitati statiei in trepte permite utilizatorului sa seteze din tastele de pe microfon (UP/DN) un nivel confortabil al sensibilitatii pentru ca zgomotele de fundal sa fie reduse
8 Tonuri Roger Beep selectabile – Pentru a anuta ca emisia a fost finalizata statia Avanti Supremo are in dotare functia Roger Beep, aceasta emite un semnal acustic in momentul in care butonul PTT de pe microfon este eliberat, cele 8 tonuri se pot selecta usor navigand cu tastele UP/Dn de pe microfon.
– Putere reglabila: 4-18W
– ASQ- squelch automat
– Control Squelch
– Roger Beep x 8 tonuri
– RF GAIN reglabil
– Functia LOOK
– LCD iluminat in alb
– Canale de urgenta: 9 / 19
– Microfon cu butoane UO /DN – Iesire pentru difuzor extern
 Squelch-ul elimina sau reduce receptia slaba si sau distorsionata. Autosquelch-ul regleaza automat nivelul squelch-ului,astfel incat eliminarea semnalelor slabe sa nu necesite interventia utilizatorului, in timpul conducerii mai ales. Avanti Supremo are un ASQ reglabil in 9 trepte din butoanele UP/DN de pe microfon.

Detalii tehnice statii
Programare Canale presetate
Canale 40
Putere de emisie 4-18W
Frecvente CB

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău           Bun