1
545,00 RON
-
+
Statie Radio CB AVANTI Supremo
Statia care incape in buzunar – Avanti Supremo este o statie de dimensiuni reduse, 10 cm latime, 10 cm lungime si doar 2.5 cm inaltime.
Este o statie care poate sa incapa in majoritatea spatiilor inguste din masina, este discreta si mica, dar are o putere reglabila.
Desi compacta, statia are un display LCD usor lizibil chiar si pe timp de noapte datorita iluminarii albe.
Pentru identificarea rapida statia beneficiaza de 3 leduri rosii in timpul receptiei si 3 leduri albastre in momentul emisiei.
Functii reglabile pentru receptie clara:
Autosquelch reglabil

RF Gain reglabil –  Functia RF Gain regleaza sensibilitatea statiei in trepte pe receptie. Reducerea sensibilitati statiei in trepte permite utilizatorului sa seteze din tastele de pe microfon (UP/DN) un nivel confortabil al sensibilitatii pentru ca zgomotele de fundal sa fie reduse
8 Tonuri Roger Beep selectabile – Pentru a anuta ca emisia a fost finalizata statia Avanti Supremo are in dotare functia Roger Beep, aceasta emite un semnal acustic in momentul in care butonul PTT de pe microfon este eliberat, cele 8 tonuri se pot selecta usor navigand cu tastele UP/Dn de pe microfon.
– Putere reglabila: 4W
– ASQ- squelch automat
– Control Squelch
– Roger Beep x 8 tonuri
– RF GAIN reglabil
– Functia LOOK
– LCD iluminat in alb
– Canale de urgenta: 9 / 19
– Microfon cu butoane UO /DN – Iesire pentru difuzor extern
 Squelch-ul elimina sau reduce receptia slaba si sau distorsionata. Autosquelch-ul regleaza automat nivelul squelch-ului,astfel incat eliminarea semnalelor slabe sa nu necesite interventia utilizatorului, in timpul conducerii mai ales. Avanti Supremo are un ASQ reglabil in 9 trepte din butoanele UP/DN de pe microfon.

Detalii tehnice statii
Programare Canale presetate
Canale 40
Putere de emisie 4-18W
Frecvente CB

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău           Bun