50
8.50 RON
-
+
  • Product Code: masca

Masca de protectie reutilizabila cu 2 straturi, din bumbac 100%. Sistemul de prindere al mastii este prevazut cu elastic, potrivindu-se astfel pe orice dimensiune. Masca este unisex si poate fi purtata atat in exterior cat si in interior.

  1. Pentru a fi eficienta, masca trebuie spalata inainte de prima utilizare si inainte de fiecare utilizare.
  2. Spalarea se face cu apa calda la o temperatura de minim 60 de grade. Dupa uscare masca este calcata cu fierul de calcat, de preferat cu aburi, la o temperatura de 90-120 de grade.
  3. Asezati pe fata masca de protectie. Pozitionati cele 2 barete elastice pe urechi astfel incat masca sa se potriveasca corect pe partea inferioara a fetei.
  4. Asigurati-va cu ambele maini ca masca este asezata in mod corespunzator.
  5. In scopul atingerii unei protectii maxime, masca de protectie trebuie sa se potrivesca in mod corespunzator fetei utilizatorului. Parul capilar si cel facial, prins intre masca si suprafata fetei, poate afecta in mod negativ protectia corespunzatoare a fetei.
  6. Masca se poate reutiliza de mai multe ori, cu conditia spalarii dupa fiecare purtare.
  7. Indepartati si inlocuiti imediat masca in cazul deteriorarii acesteia


ATENTIE: Ideala pentru protectia impotriva prafului, rumegusului, fumului sau mirosurilor neplacute ori toxice, aceasta masca nu este omologata si certificata pentru uz sanitar. Nu este un dispozitiv medical de protectie 100% si nu ofera nicio garantie impotriva epidemiilor cu virusi.

Trebuie folosita cu precautie si in completarea celorlalte reguli de igiena si cu purtarea de manusi, ochelari si haine de protectie adecvate operatiilor executate.

Utilizarea mastilor nu este permisa in medii cu impuritati ce nu pot fi filtrate, sau care sunt lipsite de oxigen.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad           Good