1. Plata in sistem ramburs 

Valoarea comenzii si taxele de transport sunt achitate la primirea coletului.


2. Plata online prin card de debit/credit Visa, Mastercard sau Maestro


  • Pentru plata online cu cardul sunt acceptate cardurile Visa, MasterCard, inclusiv cardurile obisnuite de salarii. Optand pentru aceasta varianta, plata prin card, veti fi redirectionat catre o pagina securizata unde vi se va cere sa introduceti detaliile cardului dumneavoastra. Sistemul PlatiOnline.rofunctioneaza pe sistemul autorizare/incasare. In momentul in care ati facut o precomanda pe site-ul nostru, contravaloarea acesteia va fi blocata in contul dumneavoastra la dispozitia noastra. Conform reglementarilor Visa si Mastercard incasasarea sumei aferente comenzii se face in momentul in care expediem precomanda catre dumneavoastra (moment in care produsele aferente precomenzii parasesc depozitul nostru si pentru care exista o dovada a predarii acestora serviciului de curierat in vederea expedierii catre client).
  • In cazul in care expedierea precomenzii nu este posibila suma va fi deblocata  in momentul in care se constata aceasta situatie (maxim 30 zile conform legilor in vigoare). Pentru mai multe detalii si informatii privind sistemul securizat de plata online, va rugam sa accesati pagina partenerului nostru PlatiOnline.ro.
  •  Nu se percep comisioane suplimentare pentru tranzactii.
  • Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca radiomall
3. Ordin de plata / Virament bancar


Contravaloarea comenzii se poate plati de la orice banca la care aveti cont curent sau card, inclusiv prin Internet Banking sau Mobile Banking.
Informatii legate de realizarea viramentului bancar:


Nume firma:SC Smart Radio Mall SRL
Cont IBAN:RO35 INGB 0000 9999 1166 9381

ING BANK Brancoveanu

Cod unic inregistrare:44638532
Referinte:numarul comenzii dumneavoastra
  

Oferte speciale

Produsul nu este in stoc acum. Va rugam introduceti adresa de email mai jos si veti fi notificat de indata ce produsul va fi disponibil.

 

Nume
Adresa de email
Numar telefon
Comentarii