Conditii de acordare a garantiei

 

Pentru fiecare produs comercializat in magazinul www.radiomall.ro, facture reprezinta documentul in baza caruia se ofera garantie produselor. Factura este transmisa electronic, pe email. Perioada garantiei este de 12 luni de la data facturii. Se pierde dreptul la garantie in urmatoarele situatii:

 

1. In cazul montarilor sau reparatiilor efectuate de persoane neautorizate;

2. In cazul folosirii incorecte a produselor, fara a se tine cont de sfaturile si recomandarile noastre (setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, medii improprii folosirii produsului - temperaturi ambiante in afara plajei -10÷40 ºC, mediu umed, praf, iesire fara sarcina, scurt circuit, socuri mecanice / electrice, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentului, conectarea/deconectarea anumitor componente in timpul functionarii aparatelor sau sistemului, formarea performantelor echipamentelor prin overcloking, folosirea consumabilelor neautorizate sau incompatibile.

3.In cazul deteriorarii si inlaturarii seriilor sau sigiliilor

 

Consumatorul trebuie să informeze vânzătorul despre lipsa de conformitate în termen de 5 zile de la data la care a constatat-o.Cablurile, adaptoarele, consumabilele, bateriile, acumulatorii,

alimentatoarele, transformatoarele, microfoanele, căştile, antenele care intră în componenţa

produselor sau se livrează împreună cu acestea au garanţie comercială de 6 luni de la data

vânzării produsului către consumatorul final.

Vânzătorul nu răspunde de eventualele probleme de compatibilitate cu accesoriile achiziţionate de la alte firme. De asemenea, nu ne asumăm nici o răspundere pentru subansamblele care sunt folosite pe sisteme ce nu corespund ca performanţe cu specificaţiile producătorului respectiv. Firma noastră nu îşi asumă răspunderea pentru pierderi de date.

 

Aducerea la conformitate se poate efectua prin:

- depanarea / reparația produsului;

- înlocuirea parțială sau integrală a produsului;

- înlocuirea cu produse cu perfomanțe cel puțin similare / egale cu ale produsului ce nu poate fi

reparat sau înlocuit cu același model;

- returnarea contravalorii produsului în situația în care reparația sau inlocuirea nu sunt posibile.

 

Marfa trimisa pentru garantie va fi expediata in ambalajul original, cu toate accesoriile si insotita de factura de achizitie in format fizic sau electronic, sigiliul intact si o nota cu descrierea defectiunii.

 

Produsele trimise la garantie de catre cumparator vor fi trimise doar prin firme de curierat rapid catre adresa: Bucuresti, Str. Izvorul Rece nr.7, Bl.A8, Sc.1, Et.7, Ap.26, Sector 4 dupa ce in prealabil s-a informat Vanzatorul in scris pe email contact@radiomall.ro sau telefonic la numarul +40724267111.

 

 

SC Smart Radio Mall SRL

Oferte speciale

Produsul nu este in stoc acum. Va rugam introduceti adresa de email mai jos si veti fi notificat de indata ce produsul va fi disponibil.

 

Nume
Adresa de email
Numar telefon
Comentarii